Елена Иванова и онлайн магазин за детски стоки

Елена е родена в Оряхово през 1989 г. От 25 години живее във Видин, завършила е гимназия СУ “Цар Симеон Велики” с профил “Информатика”, “Икономически университет – Варна”, специалност “Финанси” и Стопанска Академия “Д.А.ЦЕНОВ” – Свищов – магистър “Финансов мениджмънт”. Изучавала е немски език в Германия във Вуперталския университет.

Занимава се с продажбата на детски стоки – креватчета, кошари, дрешки, колички, столчета за кола и хранене, матраци за легла, биберони, шишета и т.н. От около половин година обмисля стартирането на онлайн магазин заради предпочитанията на клиентите. Плановете ѝ за първата година са свързани  на първо място с изработването на сайта и техническите подробности и след това с превръщането му в разпознаваема марка. След това бих могла да започна работа, няма да е никак лесно, защото тепърва трябва да се докажа в интернет пространството, но с упорита работа всичко ще се нагласи, надявам се всичко да потръгне добре и да може да достигне до повече хора.

Паричната награда според мен не би ми донесло такова удовлетворение както услугата, която получих, това е предизвикателство за мен. Благодаря Ви, още веднъж за помощта!

На тези, които тепърва ще кандидатстват в b4b hub, бих им казала да не се колебаят, а да кандидатстват.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *