Мариана Терзийска и къща за гости „Рай“, с. Челопек

Мариана Терзийска е родена във Видин и прекарва голямата част от живота си във Враца. Създаването на къща за гости е нейна мечта, която реализира в село Челопек с лични средства и подкрепата на семейството през 2019 г.

Мариана смята, че зад всеки успял бизнес стои добра реклама, а преди участието в b4b hub къщата се рекламира само в безплатни сайтове, което не ѝ дава възможност да работи на пълни обороти. Подкрепата на b4b hub ще даде безплатна изработка на сайт от Враца Софтуер Общество, както и ползването на безплатен хостинг и домейн от superhosting.bg.

Мариана приема подкрепата от b4b hub не само от финансова гледна точка, а най-вече от човешка – подадена навреме ръка. Оценява подкрепата с безплатна услуга като по-ефективен метод от предоставянето на финансова подкрепа, тъй като идва с насочването към доставчик, предоставящ висококачествена услуга и работещ за развитието на младите във Враца.

„Сигурна съм, че с направата на сайта, къщата ще получи по-добра видимост от клиентите, броят на желаещите да ни посетят в това прекрасно кътче на България ще се увеличи, ще рекламираме удивителните обичаи, начин на живот и приказни гледки от Врачанския Балкан“, казва Мариана. 

Мариана съветва всеки, който е решил да започне собствен бизнес, първо да заяви пред себе си какво иска да прави, да постави достижими цели и да дефинира стъпките към нея. Едва след това да се търси подкрепа, било то финансова или не. Смята, че е важно при започването на бизнес да не се мисли първо за финансовата облага, а за това какво ще стои като резултат и удовлетвореност дълго занапред, да има устойчиви резултати.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *