Хрисияна Христова и младежка неправителствена организация във Враца

Хрисияна е на 19 години, родена във Враца. В момента е студентка по „Биология“ в СУ „Св. Климент Охридски“. Има опит като доброволец в различни инициативи на неправителствени организации в родния си град, свързани с културното наследство на региона. Идеята за създаване на младежка организация датира от 3 години и е провокирана от обществените нагласи, че младите хора не са достатъчно активни и не се интересуват от случващото се около тях. Според Хриси обаче във Враца има млади хора, които могат и успяват да се включат в реализирането на добри каузи. Докато учи в ППМГ Враца, 3 години е председател на малкия ученическия съвет, като активно се включва в организирани инициативи и защитава гласа на съучениците си. Мечтае бъдещата организация с малки крачки да помогне за по-активно включването на младите хора в обществения живот, да работи за популяризиране на здравословния начин на живот чрез спорт и хранене. В бъдеще време има голямо желание да работи за популяризиране на културно-историческото наследство на прекрасния ѝ край, като по този начин да допринесе за развитието на туризма и спомагателните дейности, свързани с него.

Плановете ѝ за първата година са за формално учредяване на организацията и намиране на подходящо финансиране. Ще продължи с доброволческите дейности, като се надява, че като има изработени сайт и лого ще може да стигне до повече хора, които да се включат в дейностите.

„По-голяма стойност за мен има доверието което получих и подкрепата, която ще получавам от b4b hub. Контактите ни ще продължат, и се надявам всички, получили наградата да си помагаме и да работим заедно и за в бъдеще. Наистина самата подкрепа и доверието в моите сили ме мотивираха още повече да учредя организацията“, казва Хрисияна.

Съветва всички, които имат идея да не се колебаят да кандидатстват в b4b hub. Инициативата b4b hub е истинска и ще ви помогне да реализирате идеите си.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *