Цецка Александрова и Art House Gallery

Цецка Александрова кандидатства в b4b hub с проект Art House Gallery и получи безплатна изработка на уебсайт от Враца Софтуер Общество, хостинг и домейн от СуперХостинг.БГ, както и консултации в областта на маркетинга от Магдалена Найденова в пилотната фаза на фонда.

Цецка е на 29 родом от град Видин. Завършила е математическа гимназия “Екзарх Антим I” – Видин, а след това Русенски университет “Ангел Кънчев” със специалност – „Промишлен дизайн“. Изкуството я съпътства през цялото време и ѝ дава стимул да мечтае за създаването на собствена школа за обучение на деца, място, на което деца да могат да се запознаят с различни видове изкуства и занаяти – бродерия, плетене, декупаж, скулптура и др.

През 2018 г. Цецка създава “Art House Gallery” – ателие и галерия, като основната функция е да популяризира и събуди отново интереса на хората към вече “забравени” занаяти. С началото на лятната ваканция започва и кръжок по изобразително и приложно изкуство за деца от 7 до 18 годишна възраст. С децата участват в изложби, благотворителни базари и конкурси. Редом с детските занимания се водят и работилници за възрастни.

От началото на 2019 година Цецка преподава изобразително изкуство в ПГТ “Михалаки Георгиев” и ПГ “проф. д-р. Асен Златаров” във Видин. Създала е клуб “Млад творец” и в края на учебната година предстои изложба. Когато не преподава в училищата, Цецка работи като художник. Изработва картини, портрети и шаржове на различни тематики и прави стенописи. Изпълнила е няколко големи проекта към детски кътове, училища и читалища. Тази допълнителна дейност покрива всички разходи по ателието ѝ.

Нуждата от онлайн присъствие я води в b4b hub. Цецка споделя, че е изключително щастлива, че е избрана и ще получи подкрепа в изработването на сайт, необходим за популяризирането на дейността ѝ и достигане до повече клиенти. B4b hub e допринесъл и като рекламно средство, защото вече получава покани за интервюта от местни медии.

„Пожелавам си да се реализирам успешно на пазара и един ден аз да помагам на жени, като мен. Жени, които имат нужда от подадена ръка и дъх смелост да се осмелят да повярват, че могат!“, казва тя.

Цецка смята, че парите, дадени на ръка, не са толкова адекватна помощ, колкото добрият съвет и насока.

„Ако трябва сама да решавам на кого да се доверя и къде ще намеря нужната услуга на адекватна цена, би ме затруднило. Докато директният контакт с Враца Софтуер Общество и гаранцията за качествено и безплатно обслужване е за предпочитане.“

Посланието на Цецка към тези, които тепърва ще кандидатстват в B4B HUB, e:  СМЕЛО, никой нищо не губи, а само се печели. Печели се подкрепа, печели се перспектива. Много са жените, които имат идея, но нямат смелостта да се ангажират с реализацията. Трябва им малко побутване, което според мен прави b4b hub.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *