Участващи Компании

ВРАЦА СОФТУЕР ОБЩЕСТВО

Е един от най-успешните социални старт-ъпи през последните години. Организацията цели да създаде ИТ-общество във Враца. Дава качествено образование и възможност на врачани да работят предизвикателна и добре платена работа в родния си град. Организира курсове по програмиране и дигитален маркетинг за ученици и възрастни. Инициатор и създател на първото споделено работно пространство във Враца – „Гнездото“.
Враца Софтуер Общество участва в b4b hub с разработка на уеб сайт за стартиращите бизнеси и ползване на споделеното работно пространство. Повече за Враца Софтуер Общество можете да научите тук

Консултантска къща „Стратегии“

Предлага консултации в областта на счетоводството и разработването и управлението на проекти. Компанията е един от пионерите в областта на корпоративната социална отговорност. Член на Глобалния договор на ООН от 2007 г. Подкрепя начинаещите предприемачи като предоставя практически обучения и насоки за разработване на бизнес план, финанси, юридически консултации за неправителствени организации, социално предприемачество.

Включва се в b4b hub с предоставянето на безплатно счетоводно обслужване за 1 година на избрана стартираща фирма или неправителствена организация.

Advokatami.bg

Advokatami.bg е една от най-успешните български стартъп компании. Екипът е обединен около мисията да иновират правната индустрия. Те са създателите и на сайта “pravatami.bg: разкодиранте закони”, който превежда законите на разбираем език и повишава правната култура в България. Искат да живеем без бюрокрация в България. Инвестират много в софтуер и информационни системи, за да оптимизират административни и правни процеси. Advokatami.bg се включват се в b4b hub с дарение на 5 безплатни регистрации на юридически лица.

ABC Design and Communication

Една от най-старите и опитни маркетингови и дигитални агенции в България. Започват да създават сайтове през 1998 г. Организира конкурса Сайт на годината. Сред най-значимите им постижения са създаването на сайтовете az-jenata.bg и az-deteto.bg, които по-късно преминават в групата на investor.bg. Включват се в инициативата с разработването на 5 лога за стартиращите бизнеси на жени предприемачи.

СУПЕРХОСТИНГ.БГ 

СуперХостинг.БГ е най-голямата хостинг компания в България. Предлага завършени хостинг решения, регистрация на домейни, онлайн базирани платформи за изграждане на сайт и други инструменти, с които лесно да се позиционира бизнеса в интернет. Осигурява надеждни хостинг решения и адекватна поддръжка 24/7 на повече от 200 000 уебсайта! Сигурността и бързодействието на клиентските сайтовете са основен приоритет. Включват се в b4b hub с 5 безплатни домейна и хостинг услуги за една година.