Отговорни компании даряват стоки и услуги на начинаещи бизнес дами от Северозапада

5 социално отговорни фирми и един маркетинг експерт дариха стоки и услуги за начинаещи жени-предприемачи от Северозападна България на стойност над 8000 лв. Даренията са в рамките на пилотната сесия на b4b hub – микрофонд за подпомагане на стартиращи бизнеси, който е инициатива на фондация „Генерация“ и фондация „Каузи“ и цели да окаже материална подкрепа на жени, които желаят да започнат или вече са започнали собствен бизнес. Дамите могат да кандидатстват за подкрепата чрез онлайн формуляр, а крайният срок да го направят е 19 януари.

В пилотното издание на инициативата във Фонда са налични безплатни счетоводни услуги за 1 година от Консултантска къща „Стратегии“, изработка на лога от ABC Design and Communication, разработване на интернет страници от Враца Софтуер Общество и хостинг и домейни от superhosting.bg. Advokatami.bg допринасят с безплатна регистрация на юридически лица. Магдалена Найденова предлага подкрепа за създаване на маркетингова стратегия, консултации при изработка на рекламни материали и изграждане на базови търговски умения.

Подкрепяме b4b hub, защото вярваме, че малкият бизнес е важен за страната ни и защото има нужда от подадена ръка. Кой, ако не този, който вече е минал по даден път, може искрено и пълноценно да помогне. За нас е чест да сме сред партньорите на тази инициатива!, каза Жюстин Томс, директор „Бизнес развитие“ на ABC Design and Communication, една от първите компании, които се включиха в инициативата.

Организаторите планират до края на 2020 г. да бъде организирана още една сесия на b4b hub като в нея да бъдат включени допълнителни стоки и услуги, заявени като необходими от жените по време на информационните срещи във Враца, Монтана, Лом и Видин.

Победителките в пилотното издание ще бъдат обявени по време на събитие в София на 30 януари 2020 г.

Компаниите, които искат да се включат в инициативата, могат да го направя тук или да се свържат с нас на телефон +359 888 135 852.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *